Open van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 17:00 uur, zaterdag van 7:30 uur tot 15:00 uur. Buiten openingstijden op aanvraag tel: 0653381838

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van oud ijzer

 

Cohen en Krant is het vertrouwde adres voor het inleveren van ferro en non-ferro materialen. Het kan zijn dat u veel metaalafval heeft of restanten oud ijzer heeft liggen waar u van af wilt. Of u heeft plannen om te verbouwen met veel metaal waar u niets mee doet. Laat u professioneel adviseren voor de mogelijkheden om metalen in te leveren en ontvang geld voor uw schroot!

 

Zoekt u een professionele schroothandelaar in Hilversum?

Dan bent u bij Cohen en Krant aan het juiste adres:

 

  • Professioneel advies gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring
  • Containers en opslagbakken
  • Transport voor schroot en containers
  • De scherpste dagprijzen voor papier, ferro en non-ferro producten
  • Voor zowel zakelijke als particuliere metaalafval en papier

 

Huur containers en transport voor uw metaalafval

 

Niet alleen opkopen, maar ook beschikbaar stellen van containers, transport en moderne apparatuur behoren bij Cohen en Krant tot de vertrouwde diensten. Kies uit containers in verschillende soorten en maten.

 

Contant geld ontvangen maar ook op factuur

 

Cohen en Krant in Hilversum geeft u contant geld voor elke kilo papier en metaal. Ook per factuur of overgemaakt op bankrekening is mogelijk.
Cohen en Krant observeert dagelijks de markt om scherpe prijzen te kunnen bieden. Daarom blijft u profiteren wanneer uw metaal- en papierafval wordt ingeleverd bij Cohen en Krant!

 

Neem contact op als u vragen hebt